Slet din konto
Du kan slette din konto inde i appen under Profil. Har du ikke længere appen, kan du bede om det her, og så sletter vi den for dig.
Bed om at få din konto slettet
Hvad bliver slettet
- Din profil og dit visningsnavn.
- Alle dine positioner fra de kampe du har spillet.
- De billeder du har sendt som svar i spillet.
- Dine push-tokens, så vi ikke kan sende dig beskeder.
Hvad vi beholder
Kampe du har været med i findes stadig for de andre spillere, men uden dig. Vi kan også være nødt til at gemme enkelte oplysninger, hvis loven kræver det.
Hvor lang tid tager det
Vi svarer hurtigst muligt og senest inden for en måned. Vi skriver til dig, når din konto er slettet.
